Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah ve kelepçe görmek

Rüyada silah ve kelepçe görmek

Rüyada silah ve kelepçe görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah ve kelepçe gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada silah ve kelepçe görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, düşmanlarına da dost olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalettir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelepçe açmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada elinde kelepçe görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments