Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçeden kurtulmak

Rüyada kelepçeden kurtulmak

Rüyada kelepçeden kurtulmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet eder.

Rüyada kelepçeden kurtulmak gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Rüyada kelepçeden kurtulmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, aydınlığa çıkılacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe taktığını görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe çıkarmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, olaylı günler geçireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada kelepçe görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine kelepçe takmak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, güzel günlerle tanışılacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments