Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe anahtarı görmek

Rüyada kelepçe anahtarı görmek

Rüyada kelepçe anahtarı görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, ferahlığa çıkacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Rüyada kelepçe anahtarı gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalettir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe taktığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok mutlu olunacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kelepçeli insan görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments