Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kelepçeli görmek

Rüyada sevdiğini kelepçeli görmek

Rüyada sevdiğini kelepçeli görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini kelepçeli gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiğini kelepçeli görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerinin çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kelepçe görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada kelepçe çıkarmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kelepçe bilezik görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, onlarla arasının açılacağına delalettir.

Rüyada kelepçelenmiş görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, yoğun duygular yaşayacağına inanılır.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalettir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, işinin başına geçeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birine kelepçe takmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments