Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisine ev alacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kedi eti yediğini gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işarettir.

Rüyada kedi eti yediğini görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye et yedirmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye balık yedirmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, maddi olarak zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kedi yediğini görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments