Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye et yedirmek

Rüyada kediye et yedirmek

Rüyada kediye et yedirmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kediye et yedirmek gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye et yedirmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi eti yediğini görmek yüküne ortak olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek sermayesinin boşa gideceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet eder.

Rüyada kedi yedirmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments