Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi eti yediğini görmek

Rüyada kedi eti yediğini görmek

Rüyada kedi eti yediğini görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi eti yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gittiğiniz yolda sizi engellemek için elinden geleni yaptığını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kediye et yedirmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kendisi ile gururlanacağına işarettir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada kedi eti yediğini görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sorunların artacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı alamet etmektedir.

Rüyada kediye peynir yedirmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments