Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin balık yediğini görmek

Rüyada kedinin balık yediğini görmek

Rüyada kedinin balık yediğini görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin balık yediğini gördüyseniz:

  • Evinizde faydalı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek çok hayırlı işlere atılacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kediye balık yedirmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kedi yediğini görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye peynir yedirmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kedinin bir şey yediğini görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi yedirmek variyet sahibi olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments