Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kedi yediğini görmek

Rüyada birinin kedi yediğini görmek

Rüyada birinin kedi yediğini görmek hafif ve iyi hissedeceğine, ayağa kalkacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada birinin kedi yediğini gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret eder.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, işlerinin yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediye balık yedirmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işarettir.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek nasiplerini alacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yediğini görmek çok zengin olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments