Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, süzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek keder yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada kediye et yedirmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi eti yediğini görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına inanılır.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, galibiyet kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kedi yediğini görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments