Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kedi yediğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada birinin kedi yediğini görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işaret eder.

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Rüyada kediye yemek yedirmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments