Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye balık yedirmek

Rüyada kediye balık yedirmek

Rüyada kediye balık yedirmek bolluk içine olacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Rüyada kediye balık yedirmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek zenginliğinin süreceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye balık yedirmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye tabir olunur.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyi yedirmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek her zaman çok üzgün olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi eti yediğini görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, zamanının boşa gideceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments