Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kartopu attığını görmek

Rüyada birinin kartopu attığını görmek

Rüyada birinin kartopu attığını görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, edilen duaların kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin kartopu attığını gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada birinin kartopu attığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartopu görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret eder.

Rüyada kartopu atmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartopu oynadığını görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartopu yağdığını görmek patron koltuğuna geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartopu oynayanları görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kartopu çiçeği görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments