Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartopu oynayanları görmek

Rüyada kartopu oynayanları görmek

Rüyada kartopu oynayanları görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada kartopu oynayanları gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ilişkiniz oldukça dalgalanacak.

Rüyada kartopu oynayanları görmek hayırlı kapılar açılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet eder.

Rüyada kartopu oynamak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine delalettir.

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak beklenmedik kapıların açılmasına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada kartopu atıldığını görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada birinin kartopu attığını görmek aksiliklerin son bulacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, herkesin takdirinin toplanacağına alamet eder.

Rüyada kartopu görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Rüyada kartopu atmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada kartopu çiçeği görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments