Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına delalettir.

Rüyada kartopu oynamak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, aniden evlilik kararı alacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada kartopu atmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kartopu yağdığını görmek mutlu günler göreceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük kartopu görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına alamet eder.

Rüyada birinin kartopu attığını görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments