Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartopu atmak

Rüyada kartopu atmak

Rüyada kartopu atmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartopu atmak gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Rüyada kartopu atmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartopu oynayanları görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, sorumluluk alacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak durumunun git gide kötüleşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet eder.

Rüyada birinin kartopu attığını görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kartopu çiçeği görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kartopu görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, tüm keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kartopu oynadığını görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartopu yağdığını görmek sorunlu bir döneme girileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments