Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartopu yağdığını görmek

Rüyada kartopu yağdığını görmek

Rüyada kartopu yağdığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, mal ve para kazanılacağına, zengin olunacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada kartopu yağdığını gördüyseniz:

  • Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

Rüyada kartopu yağdığını görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, yorulacağına delalet eder.

Rüyada kar ve kartopu görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kalabalık günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük kartopu görmek sohbetinin bozulacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, karamsar ve umutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartopu oynadığını görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartopu atıldığını görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments