Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartopu görmek

Rüyada kartopu görmek

Rüyada kartopu görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hasret içinde kalacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kartopu gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işarettir.

Rüyada kartopu oynamak işlerinin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kartopu görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada kartopu atıldığını görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kazancının helal para olacağına inanılır.

Rüyada kartopu atmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kartopu attığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kartopu oynadığını görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada kartopu oynayanları görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments