Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartopu çiçeği görmek

Rüyada kartopu çiçeği görmek

Rüyada kartopu çiçeği görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartopu çiçeği gördüyseniz:

  • Gerilim yaşamamak için olumlu davranmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada kartopu çiçeği görmek sevinçli haberler alınacağına, feraha ereceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak rahat ettirecek bir işe girileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada kar ve kartopu görmek sıkıntılarının artacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kartopu attığını görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kartopu görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartopu atmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments