Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartopu oynadığını görmek

Rüyada kartopu oynadığını görmek

Rüyada kartopu oynadığını görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kartopu oynadığını gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilere yakınlaşabilirsiniz.

Rüyada kartopu oynadığını görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin kartopu attığını görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartopu çiçeği görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kartopu atıldığını görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar ve kartopu görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına yorulur.

Rüyada kartopu yağdığını görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments