Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bekarsa evleneceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz.

Rüyada birinin karnını şiş görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, köşeye sıkıştıracağına yorulur.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına inanılır.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini karnı şiş görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada karnı şişmiş görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnını şişmiş görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada karnı şiş birini görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments