Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnın şiş olduğunu görmek

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada karnın şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada karnının şiştiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada karnın şiştiğini görmek işini en iyi şekilde yapacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karnı şiş birini görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, borçlanacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada birini karnı şiş görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin karnını şiş görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments