Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek hem moral hem de çareler bulacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Rüyada karnında şişlik görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yüzünde güller açacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnın şiştiğini görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin karnını şiş görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulur.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnı şiş birini görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada karnı şiş görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments