Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini karnı şiş görmek

Rüyada birini karnı şiş görmek

Rüyada birini karnı şiş görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada birini karnı şiş gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek hep yerinde sayacağına, rakiplerin alt edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada karnı şiş bebek görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada karnı şiş kadın görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına inanılır.

Rüyada karnının şiştiğini görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin karnını şiş görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments