Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının şiş olduğunu görmek

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnının şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Rüyada birini karnı şiş görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, gururlandıracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı şiş birini görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalettir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, variyetini çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada karnı şiş bebek görmek makam edineceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, sonunda mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnın şiştiğini görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek elinin de bollaşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments