Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnını şişmiş görmek

Rüyada karnını şişmiş görmek

Rüyada karnını şişmiş görmek yoğun stres altında kalacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada karnını şişmiş gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar almanız veya bazı olayları yanlış değerlendirmeniz durumunda pişman olabilirsiniz veya büyük hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada birinin karnını şiş görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnı şiş görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulur.

Rüyada karnında şişlik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnın şiştiğini görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işarettir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek fakirlikten kurtulacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments