Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin karnını şiş görmek

Rüyada birinin karnını şiş görmek

Rüyada birinin karnını şiş görmek yeni işlere girişileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin karnını şiş gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada karnı şiş birini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret eder.

Rüyada karnın şiştiğini görmek geride bırakacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada birinin karnını şiş görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek işten yana şansının açık olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek büyük kayıplara uğrayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments