Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı şiş birini görmek

Rüyada karnı şiş birini görmek

Rüyada karnı şiş birini görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sevilip sayılacağına yorulur.

Rüyada karnı şiş birini gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek sıhhat ve moral bulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada karnı şiş görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin karnını şiş görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada karnı şiş birini görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karnı şiş kadın görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada karnında şişlik görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kurulu düzeni olacağına, canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments