Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek

Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek

Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin karnının ağrıdığını gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada karnı ağrımak heveslerin söneceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, isteklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayatının iplerini eline alacağına işarettir.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada ağrıdan ağlamak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının ağrıdığını görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada midesi ağrımak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments