Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı ağrımak

Rüyada karnı ağrımak

Rüyada karnı ağrımak herhangi bir sorun yaşamayacağına, kötü yollara gireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada karnı ağrımak gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler iltifatların, romantik planların veya fırsatların önünü açabilir.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnı ağrımak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara inanılır.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada parmağının ağrıdığını görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments