Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağrıdan ağlamak

Rüyada ağrıdan ağlamak

Rüyada ağrıdan ağlamak yaşam enerjisi ile dolacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, başarısının azalacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağrıdan ağlamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanmanıza yardım edebilecek gerçek projelere yönelmelisiniz.

Rüyada ağrıdan ağlamak sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet eder.

Rüyada boğazı ağrımak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada göğsü ağrımak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin dişinin ağrıdığını görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beli ağrımak özel hayatının da yolunda gideceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, onu uyaracağına tabir olunur.

Rüyada ön dişinin ağrıdığını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments