Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnın ağrıdığını görmek

Rüyada karnın ağrıdığını görmek

Rüyada karnın ağrıdığını görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, meşakkate düşeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada karnın ağrıdığını gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada karnı ağrımak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, uzaktan haberler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek başarıları ile tanınacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kazancından başkalarına da vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişin ağrıdığını görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Rüyada dişi ağrımak kalkınacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments