Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtının ağrıdığını görmek

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, maddi olarak zayıflayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bekar ise evleneceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Rüyada sırtının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına alamet eder.

Rüyada sırtı ağrımak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Rüyada karın ağrımak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, dertlerine derman arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Rüyada boynunun ağrıdığını görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, her istediğini alabileceğine alamet eder.

Rüyada dişi ağrımak rızık elde edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments