Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının ağrıdığını görmek

Rüyada karnının ağrıdığını görmek

Rüyada karnının ağrıdığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yanlış adımlar atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kafasının rahatlayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Rüyada karnının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, iç sıkıntınızın azalacağına yorulur.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına delalettir.

Rüyada karnı ağrımak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünün ağrıdığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, keyfinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada diş ağrıdığını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtı ağrımak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments