Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının ağrıdığını görmek

Rüyada parmağının ağrıdığını görmek

Rüyada parmağının ağrıdığını görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işarettir.

Rüyada parmağının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Rüyada parmağının ağrıdığını görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalettir.

Rüyada diş ağrıdığını görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ön dişinin ağrıdığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, daha isabetli kararlar alacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada başının ağrıdığını görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazı ağrımak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada kulağı ağrımak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, geçiminin güçleşeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments