Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midesi ağrımak

Rüyada midesi ağrımak

Rüyada midesi ağrımak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Rüyada midesi ağrımak gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek çalıştığına değeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada midesi ağrımak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada mide ağrısı çekmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalettir.

Rüyada mide ağrısı görmek daima afiyette olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına rivayet eder.

Rüyada mide kanaması geçirmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mide kanaması görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, her şeyin gönlünce olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments