Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kazancın her daim artacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kararlar alacağına, eline geçen malları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Bazı gelirleriniz sonlanabilir veya yeni gelirler edinebilirsiniz.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada karnı şiş görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnı şiş birini görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işarettir.

Rüyada karnın şiştiğini görmek zenginliğe sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada karnını şişmiş görmek büyük borçlar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, bir sebeple çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments