Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının karnını şiş görmek

Rüyada başkasının karnını şiş görmek

Rüyada başkasının karnını şiş görmek huzurlu hissedileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının karnını şiş gördüyseniz:

  • Seyahatler, eski arkadaş, meslektaş veya tanıdıklarla iletişim kurmak ya da anlaşmalar yapmak size olumlu şekilde geri dönebilir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnının şiştiğini görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada karnı şiş bebek görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, gülen yüzünün de solacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada karnını şişmiş görmek yönetici olacağına, işlerinin toparlanacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnı şişmiş görmek kısmetinizin açılacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalettir.

Rüyada birini karnı şiş görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments