Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kanser olduğunu duymak

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, rakiplerin üzüleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, geç de olsa huzura erileceğine inanılır.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, onların mutlu haberlerini alacağına delalet eder.

Rüyada kanser olduğunu duymak rahatlığa erileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanser duymak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kanser olmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments