Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser duymak

Rüyada kanser duymak

Rüyada kanser duymak çok hayırlı işlere girileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kariyerinin yükseleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kanser duymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına tabir olunur.

Rüyada kanser duymak her zaman hak ettiğini alacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, zenginliğinin artacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kanser olduğunu duymak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırsak kanseri olmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının kanser olduğunu görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments