Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bir süre yalnız kalmanız size gerçekleri gösterebilir.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kanser olduğunu duymak dertlerinin sona ereceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kanser duymak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, ticaretinin de hızlanacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek mal ve para kazanılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments