Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Rüyada kanser duymak işlerinin her zaman büyüyeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada kanser olduğunu duymak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak şanssızlığının ortadan kalkacağına, üzüntü duyacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak yoğun duygular yaşayacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kanser görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kanser olmak sevineceğine ve mutlu olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments