Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kanser olmak

Rüyada birini kanser olmak

Rüyada birini kanser olmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok zarar göreceğine, işinden evine gidip geleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kanser olmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan kanseri olmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kanser hastası görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, çıkar için insanlara zulmetmeye işarettir.

Rüyada bir insanın kanser olduğunu görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, geleceğin güzel olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments