Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işarettir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu öğrenmek kötü yola sapmayacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalettir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu görmek sağlığın bozulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, işlerinin tutacağına yorulur.

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak kudretinin yerine geleceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanser duymak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak düşmanlarına da dost olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özgüveninin yerine geleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments