Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olduğunu duymak

Rüyada kanser olduğunu duymak

Rüyada kanser olduğunu duymak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, işlerin sürekli artacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bol para kazanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser duymak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, fakirlik yaşayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına inanılır.

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak afiyette giden düzeninden olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kanser olduğunu duymak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, anlaşmalardan cayılacağına alamet eder.

Rüyada kanserli insanlar görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendini kanser görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments