Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, başarısının düşeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin kanser olduğunu öğrenmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, imkânlarının çoğalacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalet eder.

Rüyada rahim kanseri olduğunu öğrenmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu öğrenmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments