Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasında bardak kırmak

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada kafasında bardak kırmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak kendini her konuda geliştireceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kafada bardak kırmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bardağı kırmak kazanca kavuşacağına, hırsızlık yapacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bardak ve tabak kırmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak dinç kalacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada bardağı atıp kırmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yetim sevindireceğine işarettir.

Rüyada başında bardak kırmak elde bulunan paranın tükeneceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments