Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak ve tabak kırmak

Rüyada bardak ve tabak kırmak

Rüyada bardak ve tabak kırmak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, küfürlü söze, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardak ve tabak kırmak gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada bardak ve tabak kırmak kötü yollara gireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bardak tabak kırmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabak bardak kırmak ayağa kalkacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak kırmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada tabak kırmak görmek yükseldikçe yükseleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz tabak kırmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinirlenip tabak kırmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments