Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada bardak kırmak

Rüyada kafada bardak kırmak

Rüyada kafada bardak kırmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, maddi olanaklarının artacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, güçten düşeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Rüyada kafada bardak kırmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yakında hedefine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafada bardak kırmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasında bardak kırmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardak tabak kırmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet eder.

Rüyada cam çay bardağı kırmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı bardağı kırmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada elinde bardak kırmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, maddi durumun düzeleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments