Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde bardak kırmak

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kafasının rahatlayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, maneviyatının çökeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına rivayet eder.

Rüyada çok bardak kırmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında bardak kırmak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabak bardak kırmak üzüntülerin daha da artacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine yorulur.

Rüyada boş çay bardağı kırmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağı atıp kırmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, eskisinden de iyi olacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments